Saturday, April 23, 2022

Peanut Butter Milk Stout

Peanut Butter Milk Stout (Belching Beaver, USA) prk 0,33 l. alc 5,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Flavored / Pastry" ja 92 punkti! Untappd ütleb: "Stout - Milk / Sweet" ja 4 punkti.

Tootjainfo: "Our Peanut Butter Milk Stout is simply irresistible. It’s like dark chocolate Reese’s in a glass! Rolled oats and Lactose add to the creamy body of this beer while heavenly aromas of roasted buttery peanuts and chocolate greet you with every sip. Try this out with a scoop of vanilla ice cream for a real treat!
IBU 30"

Väike purk, sildil ... nohh vist ongi krooksuv saarmas :) Tumepruun vaht täidab üle poole klaasist, kuid kaob kiirelt ja jäljetult. Õlle värvus - pigimust. 

Aroom!!!!! AROOOOOMMMM!!! Jaaaaa, see on muidugi maapähklid. Aga, see on ka maisipulgad piimaga! Ja mis kõige lahedam-lollakam, nüüd ma saan aru, miks II MS ajal põgenikuna USA'sse sattunud eestlased, puutudes esimest korda kokku maapähklivõiga, nimetasid selle lõhna AHVIHIGI :D :D :D No tõepoolest on siin selline animaalne, loomakarvalik ja higine moment ka juures :D

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magus-pähkline. Keskmaitse - kreemine, pähkline, mõru, röstine, tuhane ja HIGINE :) Lõppmaitse - magus-mõru, šokolaadine, maisipulgad šokolaadivõõbas ja pähklipuruga. Järelmekk - hapukas, kakaone, piimašokolaadine ja maapähkline.

ÜLEVÕLLIKAS. Seda eelkõige oma lõhna mõttes, mis on kõige eriskummalisemate emotsioonide segune. Maitse jääb sellest küll kaks korrust allapoole, aga igatahes on see üks võimsamaid maapähkli-õllesid (mitte et neid just ülemäära palju oleks).
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment