Friday, April 22, 2022

Hop Suey

Hop Suey (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 7,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,68 punkti

Tootjainfo: "Galaxy, Enigma ja Citra humalatega mahlane ja hägune hele õlu"

Väike purk, pruulikoja tunnustilk seekord kaootilisel põhjal. Kreemika varjundiga vaht täidab pool klaasist, pole küll kuigi püsiv, kuid haakub mõneti klaasiseintele. Õlle värvus - mudruselt tumekollane. Aroom on pehme, rikkalik, troopiline, magus ja mehune.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magus, apelsinine ning veidi keeleotsal kekutav. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, mango ja veriapelsini segune, miskipärast toob aju vaatevälja ka banaani? Lõppmaitse - veidi jahune, mehune, täidlane, apelsini-kõrvitsa-mango-veriapelsini lustlikult pealetikkuv tantsupidu. Järelmekk - valge pipraga tuunitud apelsini-virsiku-pomelo segumehu, elav ja rõõmsameelne.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! NEIPA oma suurepärases teostuses, mõnuga joodav ja juurdeküsitav.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment