Thursday, April 14, 2022

Golden Pilsner

Golden Pilsner (Fremont, USA) prk 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener - Bohemian / Czech" ja hinnang 73 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - Czech" ja 3,68 punkti.

Tootjainfo: "Bohemian Pilsner Malt, White Wheat, and Acidulated Malt with Czech Saaz hops make up the classic Czech-style lager Golden Pilsner
IBU 20"

Väike purk, sildil lintkurg :) Erkvale vaht täidab üle poole klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on magusakas-hapukas, värske muru meeldiva meenutusega.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse muutub kehakamaks, hapukamaks ja teraviljaseks. Lõppmaitse - täisteravilja digestiivküpsis, magus-mõrkjas ja kuidagi lausa rammusana mõjuv. Järelmekk - magus-hapukas, linnaseline ja mõnusalt atsakas. Jaaaa nii umbes 30 sekundit hiljem saabub ka asjakohane värske õhetus.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe! Täpselt nii über kui üks pilsner olla saab!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment