Tuesday, April 19, 2022

Lehe Double Trouble

Lehe Double Trouble (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liiimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untapped ütleb "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja hinnang 3,56.

Tootjainfo: "Võimas kui meteoriit ja plahvatuslik nagu vulkaan. Täpselt selline on Double Trouble.
IBU 50"

Väike purk, sildil tulihumalad :) Sõrmepaksune kollane vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - mudruselt pruunakas. Aroom - VÄGA mesine! Selline kanarbikumee sarnane, et magus ja mõrkjas ja magus ja veidi vürtsikas kah. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse muutub magusamaks, tuhmilt mesiseks ja heinaseks. Lõppmaitse - humalahammustus on ju keelekülgedel täiesti olemas, kuid ülejäänu on tuhmilt ja ebapuhtalt hapukas-mõrkjas. Lõppmaitse muutub veidi mahlasemaks, magus-hapuks, arvamus veidi paraneb, kuid kõige lõpuks jääb keelepärale ikkagi ebamäärane savine kiht, justkui oleks söönud kuivi biskviitküpsiseid ja võtnud peale nii väikese lonksu õlut, et mass on küll niiske, aga alla neelata on seda keeruline. 

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõru buketiga OK taseme rüübe. Mesine lõhn lubaks nagu midagi erakordset ... ja siis kukutab maitse selle ootuse üsna ilmetu nätsatusega vastu põrandat.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment