Tuesday, April 19, 2022

Karl Friedrich Oktober

Karl Friedrich Oktober (Saku, Eesti). prk 0,568 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "Märzen / Oktoberfest Bier" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Pilsner - Other" ja hinnang 2,87 punkti

Tootjainfo: "Õlu, mille väljanägemine, aroom ja maitse on inspireeritud Oktoberfestist, kus sedasorti õlled on kõrgelt au sees. Eriliseks teeb selle õlle maitsete ühtlus: linnased ja humalad on omavahel ülimõnusalt läbi põimunud. Oktoberi leivase maitsega sobitub suurepäraselt kõik, mis on grillilt tulnud."

Kopsakas purk, seeria sildikujundus sekord tumerohelisel foonil. Kollakas vaht täidab 2/3 klaasist, kuid pole püsiv. Õlle värvus - kirkalt punakaskuldne. Aroom on karamelline, leivane ... ja piiisikese sooja plastiku noodiga. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse muutub hapukamaks ja sepikutaoliseks. Lõppmaitse muutub pisut vesiseks ja plastiliiniseks. Järelmekk - hapukas-metalline.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja vesisevõitu paletiga, magus-mõrkjas-hapuka buketiga kasin rüübe. Oktoberfest-tüüpi õllega pole siin küll pistmist.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment