Tuesday, April 26, 2022

Incubus

Incubus (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liiimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untapped ütleb "Sour - Fruited" ja hinnang 3,68.

Tootjainfo: "Sour with Blackcurrant and Peppermint
IBU 10"

Väike purk, sildil üks tume ja sünge tegelane. Roosa vaht täidab üle poole klaasist, püsides korralikult ja haakudes hapuõlle kohta ootamatult tugevalt klaasiseintele. Õlle värvus - tuhmilt punane. 

Aroom - tiiiirrrrrr - tiriseb kogu tuba täitev piparmündi-koolikell. Plärrrrrr -- tiiiiirrrrr - ssiiirrrr! See on lustlik ja lahe heline!

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja hapu ning õrnalt mündine. Keskmaitse - marjahapu ja piparmünt oma melissises vormis. Lõppmaitse ... jaaaaaa, senine üldmarjane hapu saab nüüd mustsõstrakujulise templi otsaette küll! Järelmekk - mündine, hapu, särav ja värske nagu varasuvine koolilõpumeeleolu!

ÜÜÜÜÜBER! See on lihtsalt ülisuperäge! Selline värskuselitakas, et paneb kõrvad loperdama! Kui mustsõstral oleks õnnestunud oma nägu säilitada, lajatakse "mega" kõhklemata lauda. Aga ka praegusel kujul on see superlahe suvine kosutaja!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment