Sunday, April 17, 2022

Lollihop

Lollihop (Sibeeria, Tšehhi) prk 0,5 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 92 punkti! Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,77

Tootjainfo: "Our flagship IPA. When we made our first Lollihop in January 2017, it was obvious that we’ll have to keep on rebrewing it. Many things have changed since then, but Lollihop proved to be timeless, so we just keep on adding more hops. Dry, intensely bitter and highly drinkable West Coast IPA with Citra and Mosaic hops is sure to please you anytime, so we like to keep a can or two in the fridge all the time. Just to be sure.
IBU 75"

Keskmist kasvu purk, sildil rohelised pulgakommid. Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Greibist värskust vurtsab tuppa kohe koos krõksuga. Lähemalt nuuskides lisandub siia nii mesiseid-apelsiniseid kui ka puiduseid noote.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas, veidi apelsinipõhise segumahla taoline. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, huvitavalt viinamarjade ja pomelo segune. Lõppmaitse - kuivapoolne ja mahlane ühekorraga, apelsini, kumkvaadi ja punase greibi kokteiline. Järelmekk muutub alul korraks lamedalt magusaks, kuid siis tuleb taas pomelo appi ning taastab maitsepildis mõruma-puidusema korrapära.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õõige veidi kuivapoolse paletiga, magus-mõrkja-hapukas-mõrkjas-magus-mõrkjas-hapuka buketiga ÜBERtasandi rüübe. Noh, westkõusterist on ta nüüd küll poolenisti määda, kuid üks väga tubli IPAndus on see kraam ikkagi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment