Sunday, September 20, 2020

Christian Bale Ale

Christian Bale Ale (Dry&Bitter, Taani) prk 0,44 l. alc 4,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "ISA - Session IPA" ja hinnang 89 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Session / India Session Ale" ja 3,63 punkti

Tootjainfo: "Do you love hops? Then look no further! Christian Bale Ale is a heavy-hopped Session India Pale Ale with loads of Mosaic hops and a lower alcohol content than you get from your regular IPA. So now you can truly enjoy your hops in quantity."

Keskmist kasvu purk, sildil midagi vanamoelise koomiksi sarnast. Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on magus, mahlane, tsitruseline, täpsemalt mandariinimahla meenutav

Esmamekk on kergepoolne ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse - veidi vaigune, veidi greibine, kuivapoolne ja mõrkjas. Lõppmaitse - magusakas-mõrkjas, mahlane ja karge, isegi väikese humalahammustusega. Järelmekk - magusakas-hapukas, mõnusalt murune ja kergelt okkaline, värske nagu kevadhommik!

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-hapuka buketiga Übertasandi rüübe! Suutunnetuse järgi pigem session NEIPA kui lihtsalt session IPA. Ültralihtsalt joodav, mahlane ja maitseküllane. Ja no kuulge, nii lahja joogi kohta on siin maitseid kolm korrust rohkem kui ootaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment