Sunday, September 13, 2020

Perlenbacher Mount Eagle

Perlenbacher Mount Eagle (Lidl, Saksamaa) 0,5 l. alc 4, 3 %vol. Ratebeer ütleb: "Pale Lager - North Am. / Light" ja hinnanguks säravad 3 punkti (sajast!). Untappd ütleb: "Lager - American Light" ja 2,5 punkti.

Kesmkmist kasvu purk, sildil ... ohh üllatust, mägi ja kotkas :)  Erkvalge vaht täidab ligi pool klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on odavale, linnase-ekstrakti peale üles ehitatud masslaagrile omane, hapukas-magusakas ja viljatolmune. 

Esmamekk on kerge, suisa vesise kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse muutub plastikutaoliselt mõrkjaks. Lõppmaitse - metalne, hapukas ja lame. Järelmekk on mõrkjas-magusakas, pisut seebise kõrvltooniga.

Unterbier. Säravalt mõtetu laga. Ja taaskordne tõestus sellele, et Ratebeeri hinnangusüsteem on kordades paremini toimiv (3 punkti sajast!) kui Untappd oma (2,5 viiest).
---
pilt isetehtud

1 comment:

  1. Untappde'iga on väga lihtne. Kõik õlled on 3 ja 4 vahepeal. Mis on alla kolme on üldiselt halvad, mis on üle nelja - need üle keskmise head. ülejäänud mahuvad kõik sinna vahepeale.

    ReplyDelete