Sunday, September 20, 2020

UW

UW (Dry&Bitter, Taani) prk 0,44 l. alc 6,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 92 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,72 punkti

Tootjainfo: "UW (pronounced U-Dub) is our super oily and uber hoppy IPA that combines dank resinous flavours with tons of tropical fruit.
UW is heavily dry-hopped so as to push the fruit aromas even further forward.
In order to balance out the vast amounts of hops we boosted the body too, giving a more balanced mouth feel."

Keskmist kasvu purk, sildil ... ausalt öeldes on see nii veidralt mitmetine, et pole võimalik öelda muud kui "mummuline". Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib superkenasti, haakudes ka kena pitsmustrina klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt helekollane. 

Aroom on peeehmeee ja päikeseline. Mango ja vanilje. Papaia ja pirnikokompott. Tuul jõekäärus ning kõik helge, kollane ja suvine, mis pähe tuleb.

Esmamekk. Oooo. Kui lõhn rääkis ainult kergest ja helgest, siis siin on iseloomu ja naksakat mõrkjust, kanarbikku ja mesilasvaha.

Keskmaitse. Hapukas greip ja magus mango, roheline raudrohi ja päikesepaiste. Männiladvast nõrguv päikeselaik.

Lõppmaitse. Vaniljene mõrkjas ja meloni mahlasus koos ananassi torkivusega. Seedermänni seemned ja kõrnkuivad käoköhatused. 

Järelmekk. Kaktusel kasvavad ju käbid, kas ei? Melonikäbid, millel käivad greibimesilased. 

MEGA. NEIPA-mega. Enamasti NEIPA pole mega. See on. NEIPA-mega, ma kordan. Mahlane, veidi humalakare, umbelihtsalt joodav. Seda võtaks ja kulistaks-mulistaks paljumitu. Liigapaljumitu. Seni kui tuleb uni.
---
pilt isethetud


No comments:

Post a Comment