Tootjainfo: "Hapud kirsid, lisatud metsikult kääritatud 12 kuu vanusele õllele. Kirsse kulus 200g ühe liitri kohta. Lasime kirssidel 3 kuud õlles olemist nautida, et saada kätte maksimaalselt täidlast kirsi värvi, aroomi ja maitset.
IBU 15"
Keskmist kasvu pudel, sildil lustlik kritseldus. Sõrmepaksune punakas vahukihtkaob kiirelt. Õlle värvus - häguselt punane.
IBU 15"
Keskmist kasvu pudel, sildil lustlik kritseldus. Sõrmepaksune punakas vahukihtkaob kiirelt. Õlle värvus - häguselt punane.
Aroom - maaaaaaaaaaaaaaagus kirsikompott hoovab esmalt kaugeimatessegi toenurkadesse. Lähemalt vaadates aga see ülemäärane magusus kaob ja muutub mõnusalt tasakaalukaks magus-hapuks, milles ei puudu isegi väikene äädikane torge. Ning vanilje ja mandel kah, nii kirsina tordi peal ... kui te nüüd mõistate selle mõtte arooniat :)
Esmamekk on keskmise kehaga ja hapu. Hapu ja magus. Hapu ja veidi mõrkjas. Kuid peakõneleja on hapu.
Keskmaitse muutub kuivaks, äädikaseks ja purpur-kuivaks. Hapukirsside tehtud äädikas, mida on samas jällegi suhkruga magusamaks tuunitud.
Lõppmaitse. Mandliäädikas. Murelitega tehtud mandliäädikas.
Järelmekk leevendub ja tasakaalustub, kirsikivi enda õline mõrkjas-magusakas noot laotab kirsihappele pealt rahustava teki.
Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kõrbekuiva paletiga, hapu-magusakas-hapu-mõrkjas-hapu buketiga Megatasandi rüübe. Hapu sõnast happeline. Kurjama meeldiv, kuid söödav ainult neile, kellel pole maohappelisusega probleeme.
---
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment