Sunday, September 20, 2020

Dragonfruit Pie


Dragonfruit Pie (Brewski, Rootsi) prk 0,33 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Berliner Weisse" ja 3,88 punkti.

Tootjainfo: "A Berliner Weisse with real dragonfruit, passionfruit, strawberries & vanilla. Contains lactose. If you are rating this beer, you need to rate this beer in the category it is and for the alcohol it has. If you are comparing this to any other beer with any other alcohol. You are NOT giving this beer the LOVE it deserves. Think about that for a while and enjoy your beer! We are very glad you found it!"

Väike nääpsakas purk, sildil ebaloomulikult punane koogilõik. Punakas vaht täidab pool klaasi ja püsib mõnda aega. Õlle värvus - kirkalt kollakaspunane. 

Aroom. Ohsataevas. VANILL! Oi pagan kui palju vanilli. Laktoos ja maasikad ja vanill. Laktoos ja passionvili ja vanill. Kus ja mis ja kas on draakonipuuvili, seda ei oska tunda. Sest vanilli on palju. Ja kas ma laktoosi mainisin ikka?

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magusakas-hapu. Keskmaitse muutub happelisemaks, kuid see on sihuke ... eee ... läähe hapu. Maasikakompotihapu. Lõppmaitse annab juurde vaniljese mõrkjama poole, mis senist ülevõlli magusatulva summutab. Järelmekk - passioonvilja läägehapu.

Kergepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja õlija paletiga, magusakas-hapu-maaagus-haaaapu-mõrkjas-magusakas-hapu buketiga kentsakas rüübe. Siin on kõike liiga palju. Aga vaneljet on kohe eriti väga liiga kole palju. Aga noh marju on ka palju. Bljuuu. Samas võluv. Palju.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment