Tootjainfo: "Axiom’s Berliner Weisse is kettle soured by the Lactobacillus naturally living in the barley husks. In this version, we added passion fruit and white grapes, that add subtle wine notes, perfectly blended with the balanced sourness of the base beer. This one is a refreshing thirst-quencher.
IBU 12"
Väike purk, sildil raudteejaam. Pöidlapaksune valge vahukiht kaob kiirelt ja jäljetult. Õlle värvus - hämuselt kollane.
IBU 12"
Väike purk, sildil raudteejaam. Pöidlapaksune valge vahukiht kaob kiirelt ja jäljetult. Õlle värvus - hämuselt kollane.
Aroom - magus-hapu ja jogurtiline, troopiline ja magus. Et noh magus noh. Selle hapu taustal.
Esmamekk on kerge kehaga ja hapu ning mahlane. Keskmaitse on kuiv, keelekülgedel mõrkjalt mängiv. Lõppmaitse - rabarber! Kõige ehtsam ilma suhkruta rabarber!! Järelmekis õrnalt virvendab lõhnast tuttav magusus, kuid see läheb kohe rabarberipõõsasse peitu.
Kerge kehaga, alakarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-mõrkjas-hapu-magusakas-hapu buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Täiesti üllatav, KUIVÕRD erinevad on lõhn ja maitse. Lõhn luba midagi peaaegu lääguseni magusat ja maitses jookseb magus nüanss vaid kiirelt ja põgusalt üle keele, varjudes laiutava c-vitamiinise hapu eest.
---
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment