Wednesday, June 26, 2013

Green Gold


Green Gold (Mikkeller) pdl 0,33 l. alc 7,0% liigimääratlus: ameerika IPA

Tootjainfo: "Mikkeller is ready with yet another IPA that is not afraid to live up to the name. The hops is as it should be: aromatic, American and aggressive, so you do not have doubts about what you enjoy. To enjoy is what Green Gold is up to. Karamelmaltens sweetness and body forms a delicious base that hits the taste buds before hops explosion sets in and cleans up again and balance the overall impression, so you only want one thing for another sip. The delicious American hops simcoe, amarillo and cascade provides plenty of citrus notes, but fondles also your tongue with peach and pine tones and lots of freshness." 99 puntki ratebeeris ja 87 beeradvocate järgi!!!


Roheline naivistlik kujundus.Tumekollakas vaht täidab 95% kannust ja on Mikkellerile iseloomulik jääv suurus :) Õlle värvus - punakaspruun. Aroom ... ohhhh ... see on aromaatne aroom, kas teate! Mahlaselt hapukas ja vaiguselt magusakas, rosinate ja viigimarjade, kiivi ja roheliste männikäbide järgi lõhnab see klaasitäis.

Esmamekk on tihkepoolne ja mõõdukalt magus-kibekas. Kesmaitses keeratakse aga su keelele sõlm peale ... siin on VÄGA palju korraga, head lihtsat greibisust ning ananassikonservi magusust ning männiokkalist kleepjat mõrkjust. Lõppmaitse muutub veelgi jõulisemaks, keel vabiseb selle külluse ees nagu heitunud palverändur lõpuks äranähtud pühamu hiilguses. Kolm parimat HumalaJumalat ühes pudelis, see muudab su alandlikuks, kas tead! Järelmekk taandub tasapisi jälle hoomatavaks männiokka ja sipelghappe segu sarnaseks - nagu lapsepõlves, kui torkasid pulgakese sipelgapessa ning ootasid kuni sipelgad selle oma happega üle piserdasid. Kuigi piibellikult külluslik, on see rüübe samas väga värskendav!

Kesmisest raskema kehaga, tugevalt kleepja paletiga, mõrkjas-hapu-vürtsika buketiga väga-väga nauditav rüübe. Kui siin oleks veel törtsuke magusamat keha juures, siis viskaks jalad seinale ja ütleks, et parim õlu on leitud. Kuid õnneks on parim õlu alati ees :)
---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment