Sunday, July 21, 2013

Dog B

Dog B (BrewDog). pdl 0,33 l. alc 15,1 %. liigimääratlus: imperial stout.

Tootjainfo: "Dog B is a very special beer. This beer was released to commemorate Brewdog's 6th anniversary in June 2013. Dog B is a beer which originally appeared as AB:04 (and then as Dog A last year) and was perhaps the sought after beer they ever brewed.

Dog B is a 15.1% Imperial Stout brewed with copious amounts of dark malts, pure cacao and coffee, balanced by the subtle addition of naga chilli. Perfect for ageing in your cellar or drinking fresh if you are lucky enough to get your paws on a bottle.

An imperial stout with specially selected Rio Caribe cocoa nibs, Sertao Carmo de Minas coffee and naga chillies. "

Seekord algab disain karbist, millel must-mustal kirjas, et tegu on 6. sünnipäeva puhul väljalastud rüüpega. Sama kujundusega silt kordab "6th anniversary imperial stout". Kohvipruun vaht täidab kaks-kolmandikku klaasist ja jääb väga pikalt püsima. Õlle värvusest rääkida ei saa, seesinane vedelik klaasis on kui tsitaat mustast august, väljavõte universumi nabast, täiuslik hingestatud pimedus.

Aroom - see vajab omaette lõiku - paneb alul lausa võpatama, ehkki ootus oli juba ette millegi ränga järele. See hoovab klaasist kui tulekahjuase, kusjuures põlenud on korraga leivatehas, šokolaadivabrik ja rummiladu! Siin on kõrvetatud linnaseid, kohvi, alkoholi, kõrvetatud linnaseid, vürtse ja kõrvetatud linnaseid!

Esmamekk ... jiiiihhhaaaa ... see on oikuratkuitihe, raske ja magusalt vürtsikas. Keskmaitses laskub su keelele kaarnaparvena tihe kohvi ja tšilli, mis asuvad nokkima su maitsenäsakesi. Lõppmaitses purskub tühjaks gigantomaanlik linnaselikööri vaat, milles on ennem hoitud tumedat rummi. Järelmaitses torkab selle koljatliku maitselasu alt pea välja kohvi, tuletades sõjanuia viibutades taas meelde oma kohalolu. Noh ja mõistagi piitsutab põgenikku Nagatšilli nimeline julm asiaat, mis hoolimatult tõmbab paar sirakat ka su kurgulakke.

Vulkaanraske kehaga, vaik-kleepja paletiga, mõrkjas-vürtsikas-magus-vürtsikas-hapukas-vürtsika buketiga jookide Kuningas!
------------
pilt siit

No comments:

Post a Comment