Saturday, May 3, 2014

Burocracy


Burocracy A (Brewfist, Itaalia). pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Liigimääratlus: IPA. Ratebeeri hinnang on 79 punkti, beeradvocate oma samuti 79 punkti

Tootjainfo: "Malti: Pale, Crystal, Vienna, Monaco. Hops: Amarillo, Stella. Amber beer produced with American and Australian hops. The aroma is citrus and exotic with a bitter finish. A beer for hop lovers...
IBU 52"

Väike lihtne pudel, kirjul sildil õnnelik ametnik :) Õrnalt kreemikat värvi vaht moodustab kahe sõrme paksuse kihi, olles tihe ja püsiv. Õlle värvus - kuldpunane. Aroomis sekundeerib väga hea vee lõhnale kerge puuviljasus ning kleepjas troopiline õienektar.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse mõjub vaiguselt ja karameljalt, tihkepoolselt ja mõrkjashapult. Lõppmaitse on mahlaselt mõrkjashapu, meenutades mingit tundmatut troopilist vilja. Järelmekis on pisut kamprihõngu, raskepärast mõrkjust ja kleepjat vaigusust.

Keskmisest suts raskema kehaga, mõõdukalt karbonniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga mahlakas rüübe. Siia juurde sooviks midagi toekat, nt tublit pajarooga loomalihast ja köögiviljadest.
--------

pilt siit

No comments:

Post a Comment