Thursday, May 1, 2014

Terminal pale ale


Terminal pale ale (Brewfist, Itaalia). pdl 0,33 l. alc 3,7 %vol. Liigimääratlus: hele eil. Ratebeeri hinnang on 87 punkti, beeradvocate ei tunne seda rüübet

Tootjainfo: "Malti: Pilsner, Vienna. Hops: Citra, Summer. Low alcool and extremely sessionable blond beer. We created it for our pub "Terminal 1" and our best costumers. Terminal Pale Ale is able to satisfy all the different people.
Try and believe..."

Väike lihtne pudel, punasel kirjul sildil ralliruuduline riba. Erkvalge vaht täidab 70% klaasist, olles üsna tihe ja kauapüsiv. Õlle värvus - õrnalt uduselt helekollane. Aroom on mõnusalt kerge, hea vee ja sidrunheina kooslus paneb lausa suu vett jooksma.

Esmamekk on väga kerge ja mõrkjas. Keskmaitses seguneb melon ja hele viinamari, sidrunhein ja punane mandariin. Lõppmaitse on mõrkjapoolne, justkui hoiaks sidrunikoort ühes ja värsket heinakõrt teises suunurgas. Järelmekk on väga-väga mõnusalt kerge ja karastav, kehastunud värskus klaasis!

Väga kerge kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkja buketiga übertasandi hele ja kerge rüüpeke ... sellist kooslust esineb väga harva! Siia juurde sobiks pakkuda praekala ja rohelist salatit.
--------

pilt siit

No comments:

Post a Comment