Monday, April 28, 2014

Revolver

Revolver (Ehte käsitööõlu, Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,2 %vol. Liigimääratlus: IPA

Tootjainfo: "Linnased: Pilsner, Vienna, Crystal, Melanoid. Humalad: Mandarina Bavaria, Mosaic, Centennial, Magnum. Pärm: Safale US-05. IBU 80"

Lihtne väike pudel, kirjuvõitu tumedates toonides sildil raskeltleotavas šriftis nimetus. Erkvalge vaht täidab 3/4 klaasist, olles vääääga püsiv, vahutort püsib klaasis veel ka siis kui õlu ise on läbi. Õlle värvus: kirkalt oranžikaspruun. Aroom on väga värskelt ja veidi vürtsikalt ninasõõrmeid ergutav.

Esmamekk on tihkepoolne ja magus-mõrkjas. Keskmaitse on naeratamapanevalt mõnus, perfektses maitsetasakaalus magus, hapu ja mõrkjas, humalane ja adrune, vaigune ja lausa ... lihakalt tihke! :) Lõppmaitse on kui ood humalanohiku rõõmule, siit leiab nii sidrunheina kui männikasve, värsket muru kui biskviitjat karamelli. Järelmaitse on jõuliselt kosutav, mõrkjastihke ja mehiselt matsuv.

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja samas kleepja paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magus-mõrkja buketiga OIVALISES maitsetasakaalus olev MEGAIPA! Kui siia juurde midagi pakkuda, siis mina tahaks praegu jahedast võetud heledaid viinamarje!
--------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment