Sunday, April 6, 2014

Dernière Volonté

Dernière Volonté (Dieu du Ciel, Kanada). pdl 0,33 l. alc 7 %vol. Liigimääratlus: belgia IPA.
Ratebeeri hinnang on 97 ja beeradvocate oma 89 punkti.

Tootjainfo: "Dernière volonté (French for "Last Will") is a mix of Belgian and English brewing traditions. Complex flavours of hop flowers and spicy, fruity esters from our belgian yeast are perfectly balanced with the robust flavours and aromas of malt. The finish is commandeered by an assertive aroma from dry-hopping."

Lihtne väike pudel, must-valge 1920-te stiilis sildikujundus kujutab ilmselt testamenti lugevat looritatud naist. Valge vaht täidab kolmandiku klaasist ja on üpris kestev. Õlle värvus - õrnalt hämuselt kuldne. Aroom on Belgia IPA'de klassika - siin seguneb vürtsikus ja magus linnasetihkus humalate mõrkjusega, andes kokku oivalise segu!

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-vürtsikas. Keskmaitses lisandub hapukas-magus melon ja vürtsikas kaneel. Lõppmaitses on juba terve magus-mõrkjas puuviljakoorem - valged viinamarjad, arbuus ja melon, kiivi ja litšimari. Järelmekk on mõrkjas-hapult värske ja vürtsikalt turgutav.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas überrüübe! Siia juurde soovitaks pakkuda mõnd kõvemat ja vürtsikamat juustu.

------
pilt siit

No comments:

Post a Comment