Monday, April 28, 2014

Fear Milk Chocolate Stout


Fear Milk Chocolate Stout (Brewfist, Itaalia). pdl 0,33 l. alc 5,2 %vol. Liigimäätatlus: magus stout. Ratebeeri hinnang on 82 ja beeradvocate oma 78 punkti!

Tootjainfo: "Malti: Pale, Crystal, Chocolate, Pale Chocolate, Wheat, Oat, Monaco, Vienna. Hops: Magnum. Dedicated to those who are scared of dark beers... Sweet, complex but very drinkable. Lactose and cocoa beans make it extremely smooth. A stout for greedy people... IBU 24"

Väike lihtne pudel, kirjuvõitu sildil veider lõugava inimese nägu :) Heledapoolse piimakohvi karva vaht moodustab kahe sõrme paksuse kihi, mis püsib üsna kenasti. Õlle värvus - tume vaevu läbikumav punakaspruun. Aroom on leebelt kakaone.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja õrnalt magusakas. Keskmaitse muudab seda pilti põhjalikult - siin on kakaojoogi kreemikat magusat pehmust ja tumeda rosinakeeksi biskviiti. Lõppmaitse hellitab keelt tumedate rosinate ja kuivatatud virsikutega, kallates need üle kohvikreemiga. Järelmekk on kerge, magusakas ja kuidagi ... kodune, vanaema kohvikoogi ja tassi kakao sarnane :)

Keskmisest suts kergema kehaga, mõõdukalt karboniseeritud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-magusa buketiga väga meeldiv ja pehme stout. Sobilik pakkuda koos kohvikoogikesega.
-------
pilt siit

No comments:

Post a Comment