Friday, February 8, 2019

Salamander Oatmeal Chocolate Milk Stout Nitro


Salamander Oatmeal Chocolate Milk Stout Nitro (Stu Mostów, Poola) pdl 0,33 l. alc 5,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Sweet" ja hinnang 96 punkti!! Untappd ütleb: "Stout - Milk / Sweet" ja 3,73 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Sweet stout, often called "Cream stout" is opaque black. Malt notes of chocolate, caramel and coffee are dominant here and also appear in the taste. The addition of milk sugar (lactose) gives the beer more body and sweetness. In addition, the addition of roasted barley, in addition to the color, introduces its characteristic bitterness, which, along with the gentle bitterness balances the taste and encourages the next sip. Saturating with nitrogen, using special technology, I give a creamy texture and beautiful, fine bubble foam.
IBU 40"

Väike lihtne pudel, sildil sisalik. Vähene kakaopruun vahukiht kaob kiirelt kirmeks. Õlle värvus - must. 

Aroom ... hmmm ... niiiii võimast piimašokolaadilõhna ei ootaks nii suhteliselt lahjast õllest, aga see on tõesti vägev!

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja jõuliselt ning samas pehmelt mõrkjas-magusakas. Keskmaitses muutuvad tugevamaks ehedad ja suisa robustsedki röstinoodid, kuid samas peituvad need laktoosi pehme vatiteki sisse. Lõppmaitses tuleb esile veidi leivast ning kohvist hapukat nooti, ehkki põhitegelaseks jääb röst ... röstitud vaniljene rosinakeeks. Järelmekk on pehme ja sulnis nagu lapsepõlveunistus heast kakaojäätisest, soe ja pehme, kohvikreem koos pähklivõidega, määrituna paksu kihina rosinamuffinile.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja paksu sametise kehaga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-magusaka buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Uskumatult tihke ja täidlane šokolaadine dessertõlu ... ja seda suhteliselt madala alkoholitaseme juures. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment