Saturday, February 2, 2019

WRCLW Imperial Stout Nitro


WRCLW Imperial Stout Nitro (Stu Mostów, Poola) pdl 0,33 l. alc 11,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang 99 punkti!!! Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,97 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "The strongest and densest beer of Browar Stu Mostów. Black, opaque, brewed with the most dark and roasted malts. Filled with chocolate, coffee and caramel aromas. With time, he gains the notes of dark dried fruit and pumpernickel. Extremely essential and extremely tasting.
IBU 60"

Huvvvitav. Tootekirjeldus on sõna-sõnalt sama mis harilikul, ilma nitrota variandil ... aga IBU kaks korda kõrgem?

Väike lihtne pudel, sildil jällegi mingi sõrestik. Kollakas õrn vahukiht püsib samasuguse kirmena kaua. Õlle värvus - no loomulikult sügavaim must. Aroomis segunevad kohvi, kakao, tumedad kõrbenud rosinad ja tilgake brändit. 

Esmamekk on pehhhhme ja rasssske. Sihuke must ja jäme ja toekas nagu vanakooli nahkdiivan, kuhu sa vajud kossssti sisse ja uinud lähema viie sekundi jooksul. 

Keskmaitse - kõrbenud leib, kakaoliköör ja rosinakissell. Lonksuke rummi ja ämber kisselli.

Lõppmaitse. Lõputult pehme ja sume ja paitav ja meelitav. Niimoodi kõlas ilmselt sireenide hüüd meremeeste kõrvus, kes selle meelitava pehmuse sisse jäidki.

Järelmekk. Ploomisuursed rosinad. Ei mis, kõrvitsasuurused rosinad, millest on keedetud vannitäis kisselli, tuunitud kõrbenud leiva ja kakaoga ning jäetud tahenema.

Üliraske ja -pehme kehaga, alakarboniseerunud ja liimja paletiga, magus-mõrkja-magus-hapukas-magus-vürtsikas-magusa buketiga UMBEHEA ÜBRETASANDI RÜÜBE. Karamellikissell rosinatega ja röstleivaga. Seda kraami peaks ilmselt noa ja kahvliga käsitlema. Klaasi külma vee pakkumine aga peaks suisa kohustuslik lonksude vahele.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment