Monday, February 25, 2019

Tropical Rumble


Tropical Rumble (To Øl, Taani) pdl 0,33 l. Alc 4,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "PA - Session" ja hinnang 78punkti. Untappd ütleb: "IPA - Session / India Session Ale" ja hinnang 3,47

Tootjainfo: "Session India Pale Ale brewed with Mango, peach & passionfruit. Enjoy our fruity acquaintance. Heaps of fruity mosaic hops paired with the best fruits we could find."

Väike lillelise sildiga purk. Valge vaht täidab üle poole klaasi ja püsib mõnda aega. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on huvitavalt kahekihiline - üsna kaugelt on tunda mangost magusat puuviljasust, aga mida lähemale klaasile nihkud ninaga, seda mõrkjamalt humalaseks see muutub.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on magusakas-mõrkjas, mango ülesleidmine pole raske, virsikuga läheb keerulisemaks ... aga kus on passioonvili? Lõppmaitse muutub tiba kuivemaks, keele allküljed surisevad korraks vürtsikaks, üldine suutunne aga on samas pehmelt puuviljane. Järelmekk on greibiselt mõrkjas ja kuivapoolne.

Keskmisest suts kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga mõrkjas-magusakas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga HEA taseme rüübe. Mahlane ja kerge, kuid erilist potentsiaali meelde jääda pole.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment