Friday, August 5, 2022

Baewatch

Baewatch (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 7,7 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - Other" ja hinnang 3,73 punkti

Tootjainfo: "Austraalia humalapidu. Peaosades Galaxy, Vic Secret, Ella ja Enigma"

Väike purk, sildil unistus troopikasaarest. Valge vaht töidab ligi pool klaasist ja tardub sinna tihkelt. Õlle värvus - kirkalt kollane.

Aroom - kuulge see ongi ju troopika! Mango,ananass, papaia, veidi vaiku, mürri ja muskaati. Ohhh see on üks mõõõõnus lõhn!

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas, kena hapuka mahlase servaga. Keskmaitse - vaigune, pisut torkiv, mõru, hapukas, kuivapoolne. Lõppmaitse - mõru ja kuiv, vürtsikas ja hapukas, karge ja karastav. Järelmekk taandub veidi taas magusamasse väljakuserva, kuid annab sealt pika söödu vürtsikamale servale, millelt järgneb mõru pealesööst ja päädib asi vaiguselt ja isegi karmilt humalaväravaga!

MEGA! Kohe lausa ÜLIMEGA. Siin õlles on ühildatud uskumatul kombel NEIPA'lik mahlasus ja vürtsikus ühelt poolt, kuivus ja mõrusus AIPA't teiselt poolt. Meeldiv ja karm ühekorraga. Humalaangerjad vingerdavad selle peale!!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment