Tuesday, August 16, 2022

LaBrassBanda Love Beer

LaBrassBanda Love Beer (Schneider, Saksamaa) pdl 0,5 l. alc 4,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: Weissbier - Hefeweizen" ja hinnang 65 punkti. Untappd ütleb: "Wheat Beer - Hefeweizen" ja 3,6 punkti

Tootjainfo: "Schneider Weisse Love Beer is a wheat beer with a lovely golden color topped with a dense white foam. Aromas of citrus and stone fruit hint at flavors akin to Sauvignon Blanc"

Keskmist kasvu pudel, sildikujundus veidi imal. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib superkaua. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. Aroom on magus, miskipärast kardemoni meenutusega ja biskviitjas

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja hapukas. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, nelgi ja kardemoni nüanssidega. Lõppmaitses jõuab kohale saksa nisuõlle jaoks sisuliselt kohustuslik banaanimekk, kuid see on toorevvõitu banaani hapukas, mitte küpse banaani magusakas noot. Järelmekk - hapukas-mõrkjas, üllatavalt kuivapoolne ning kõõõõõige lõpuks ka kergelt vürtsise õhetusega.

Keskmisest tiba kergema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe.Traditsioonilisest saksa nisukast veidi möödavaatav, kuivema ja marjasema olekuga, siiski väga kergesti joodav ning oma nihkes ka kindlasti huvitav tegelane.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment