Tuesday, August 30, 2022

Mango Passion

Mango Passion (Purtse, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Fruit Beer" ja 3,54 punkti

Tootjainfo: "Fruit Ale brewed with Mango and Passionfruit
IBU 16"

Väike purk, sildil mangolind kõpskontsadel :) Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib üsna kenasti. Õlle värvus - hämuselt tumekollane. Aroom - passioni hapu kipub veidi mango pehmet magusust varjutama, kuid mõjub siiski väga meeldivalt ja mahlaselt kokku.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse - mangomehu vähese humalaga, magus ja mõru ning ka mõnusalt mehune. Lõppmaitse - passionvilja hapukas kuivus võtab võimust, muutes suutunnetuse üsna kergeks ja mahlaseks. Järelmekk - mõrkjas-hapukas, kuivapoolne ning ülikergelt joodav, kõõõige lõpus tekkiv vürtsikas sära muudab joogi pidulikumaks.

Kergepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Mango ja passioon on suurepärane kombo ning taaskord kõlavad need maitsed üsna ideaalselt omavahel kokku ... ehkki kuidagi eriliselt see jook nüüd meelde teiste omasuguste hulgast kah ei jää.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment