Friday, August 12, 2022

Deftones Ceremony

Deftones Ceremony (Belching Beaver, USA) prk 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnag 86 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,87 punkti.

Tootjainfo: "The latest in our collaboration series with Deftones, Ceremony takes an easy drinking Hazy IPA and pushes the limits of our dry-hopping regiment - doubling down on juicy and tropical hop varietals that merit commemoration. Sit back with a can and enjoy the revelry of the Double Dry-Hopped initiated. Cheers!
IBU 30"

Keskmist kasvu purk, sildil sektantlikuna mõjuv silm :) Erkvalge vaht täidab pool klaasi ja püsib superkaua tardunud asendis. Õlle värvus - häguselt kollane. Aroom on magus ...selline üldtroopiline-segumahlane-meeldiv-magus, millel pole ühtegi selget nurka, millest kinni võtta. Noh olgu, väikene apelsinine mõrkjas noot on kah.

Keskmaitse on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse on tsitruseline, kuskil apelsini ja pomelo vahepealne. Lõppmaitse - hapukas-mõrkjas, nüüb juba greibine ... kuid samas ka veidi jahune ja keele külge takerduv. Järelmekk - mõru-hapukas, laimi ja veriapelsini ja punase greibi nootidega. Lõpuks saabub ka NEIPAle omane vürtsikas humalahammustus, mis paneb joogile kena punkti

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja veidi jahuse paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magus-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Tore ja tubli NEIPA, stiilipunktid on kõrged ... aga selliseid õllesid on riiulitel kümneid
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment