Tootjainfo: "Floreffe
Triple owes its name to its high density and strong taste. The splendid
mixture between bitterness and caramel characterises this beer. Like
other beers made in Floreffe Abbey, it is not filtered. It may
therefore be slightly cloudy if served cold. As the monks' recipe
specifies, it is refermented in the bottle with yeast and sugar.
A TERRIBLE PUNISHMENT: any monk arriving too late for prayers or in the refectory, would not get his beer entitlement."
Lihtne väike pudel, heledates toonides sildil kloostrihoonete kujutis. Valge vaht täidab 80% klaasist, olles tihe ja püsiv ning kleepides end klaasiseintele. Õlle värvus - uduselt sügavkuldne. Aroom - hmmm midagi kummalist - see oleks nagu või lõhn? Kuid seda täiendab belgia triplite iseloomulik vürtsikus.
Esmamekk on keskmisest raskem ja vürtsikalt naksakas. Keskmaitse kõnetab belgia triplitele niiiii iseloomulikus meeldivas võtmes - siin on küpseid banaane ja veidi piprast vürtsikust, veidi vaniljet ja õunu. Lõppmaitse muutub taas pisut võiseks, biskviitjaks ja apelsiniseks, meenutades head mahlast puuviljakeeksi. Järelmekk kõditab kurku meeldiva vürtsisabaga.
Keskmisest raskema kehaga, kergelt kleepja paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga väga nauditav tripel. Siia kõrvale soovitaks pakkuda natukese vängemat juustu, miks mitte mõnd sinihallitusega varianti.
---------------
pilt siit
Lihtne väike pudel, heledates toonides sildil kloostrihoonete kujutis. Valge vaht täidab 80% klaasist, olles tihe ja püsiv ning kleepides end klaasiseintele. Õlle värvus - uduselt sügavkuldne. Aroom - hmmm midagi kummalist - see oleks nagu või lõhn? Kuid seda täiendab belgia triplite iseloomulik vürtsikus.
Esmamekk on keskmisest raskem ja vürtsikalt naksakas. Keskmaitse kõnetab belgia triplitele niiiii iseloomulikus meeldivas võtmes - siin on küpseid banaane ja veidi piprast vürtsikust, veidi vaniljet ja õunu. Lõppmaitse muutub taas pisut võiseks, biskviitjaks ja apelsiniseks, meenutades head mahlast puuviljakeeksi. Järelmekk kõditab kurku meeldiva vürtsisabaga.
Keskmisest raskema kehaga, kergelt kleepja paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga väga nauditav tripel. Siia kõrvale soovitaks pakkuda natukese vängemat juustu, miks mitte mõnd sinihallitusega varianti.
---------------
pilt siit
No comments:
Post a Comment