Sunday, November 3, 2013

Madona

Madona (Butautu Dvaro Bravoras, Leedu). pdl 0,75 l. alc 5,9 %vol. Liigimääratlus: bock

Tootjainfo: "Traditional Bock. Täidlane ning magus, linnastest lager tüüpi õlu. Tugev ja iseloomulik maitse ning aroom, mis tuleneb pruulimismeetodist, sisaldades karamellilist linnaste ning humala mekki"

Kopsakas pudel, mille kork-korki hoiab kinni traathoidik. Silt on väga omanäoline, nähes välja nagu "isiklik toimik" ohtrate käsitsi täidetud lahtritega ja numbritega. Valge tihe vaht täidab pool klaasi, olles pikalt püsiv ja kleepjas. Õlle värvus - õrnalt udune kuldpruun. Aroom - magusakalt leivane.

Esmamekk on tihedapoolne ja leebelt magus. Keskmaitse ... ohh seda Leedu Tüüpilist ... mahedalt sepikuline, kuid ikkagi vägagi meeldiv. Lõppmaitses lisnadub siia pisut vanilje mõrkjust ja kuldsete rosinate magusust. Järelmekk on kleepjavõitu ja kodune, soe ja turvaline ... nagu halli habemega talumees, kes selle õlle on valmis keetnud ning nüüd sinuga seda parimas tujus jagada soovib :)

Keskmisest raskema kehaga, kleepjavõitu paletiga, magus-mõrkja buketiga üsna raskepärane rüübe. Saunaõlleks ei soovitaks, pigem toeka õhtusöögi kõrvale, seakoot ja hapukapsas oleks parim.
---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment