Wednesday, August 30, 2017

Passion Party


Passion Party (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,0 %vol. Ratebeer tunneb 3,3% kraadist versiooni ning pakub stiilimääratluseks: "Berliner Weisse"

Tootjainfo: "Kireviljapüreega pruulitud hapu nisuõlu
IBU 10"

Väike lihtne pudel, sildil kontsastatud pikad koivad :) Vähene erkvalge vaht kaob kiirelt. Õlle värvus - hämuselt kollane.

VÄRSKE! Kas teate kui karget ja klaari hapukat värskust siit klaasist vastu uhab! Uskumatu, aga see lõhn mõjub jahedalt :)

Esmamekk on kerge kehaga ja sirisevalt hapukas. Keskmaitse - jahe, mänguline, keeltkõditav, parkiv, erk, valge, läbipaistev, mahlane ... oi neid neitsiliku puhtuse ja värskuse sünonüüme võiks siia veel palju ritta vuhkida.

Lõppmaitse. Teeseenejooki olete saanud? No ei oleväga sarnane. Aga hapendatud kasemahla? No ka ei ole sarnane ... aga need on ainukesed kaks maitsemälupilti, mis meelele ujuvad. 

Järelmekk. Tikrid, rohelisevõitu tikrid, mille kesta katkihammustamine nõuab väikest pingutust, aga siis täitub suu hapu kirka värske suvega.

Kas te olete kohanud õlut, mis lõhnab nagu te oleks lahti teinud passionvilju täis külmiku? Jah, justnimelt - see on jahe ja puuviljane! Toasoojalt klaasi kallatud joogi lõhn on JAHE! Ja ebamaiselt värske. Noh ja maitse astub üsna sama rida. Jestas. See on veidralt supppperhea! 
--------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment