Monday, August 28, 2017

Cucumber Saison


Cucumber Saison (Sakiškių, Leedu) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Spice/Herb/Vegetable" ja hinnang 27 puntki.

Tootjainfo: "Light belgian style saison fermented with sliced cucumber"

Väike lihtne pudel, sildil pruulikoja sisseseade. Erkvalget vahtu on palju, liigagi palju, kipub teine pudelist välja ronima, klaasis täidab esialgu 2/3 klaasist kuid siis kaob õite käpelt. Õlle värvus - hämuselt oranž. 

Aroom ... no mis sa kostad, vürtskurk! Aju genereerib siia küüslaugu ja marineeritud mädarõika kah juurde ja ongi mõnus kurgihoidis valmis :)))

Esmamekk on keskmise kehaga ja vürtsikas-hapukas. Keskmaitse algab ponnistusega olla magusakas-vürtsikas nagu saisonile omane ... kuid siis võtab marineeritud mädarõigas koos kurgiga asja üle. Lõppmaitse muutub magusakamaks ... noh kui sulle meeldivad magusad marineeritud kurgid ... või siis mee sisse kastetud hapukurgid, siis on kõik korras :) Järelmekk on magusakas-mõrkjas, vürtsika sädeluse ja venepärase magusa hapukurgi lisandiga

Friigikas! Napakalt mõnus friigikas! Kuna vanale Gambrinusele meeldib nii saison kui vürtsikas marineeritud kurk, siis on pilt luksatavalt totakalt mõnus. Kui sulle ei meeldi, üks, teine või kolmas, siis ära parem proovi, eks ole :)
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment