Sunday, August 27, 2017

Suur paks mastif 2016


Suur paks mastif 2016 (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,8 %vol. Ratebeer ei tunne veel konkreetset aastakäiku

Tootjainfo: "Inglise Mastif on suur koer ja niisama ringi jooksmas teda ei näe. Ta toimetab selles ilmas oma väärikas tempos. Samamoodi vajab aega aristokraatlike juurtega barleywine, mille valmimine võtab aastaid, kui mitte aastakümneid. Nautimiseks piisab ühest vabast õhtust, portveini klaasist ja mõnusa tulega kaminast.
Suur Paks Mastif on inglise barleywine, mille iseloom sünnib aastate jooksul."

Väike lihtne pudel, seeriale omane vapikoer, vastav aastanumbri-tempel ülanurgas. Kollakas tihe kreemine vahukiht täidab ligi poole klaasist, püsib ülihästi ja haakub tiheda vahupitsina klaasiseintele. 

Aroom. Nojahnoh. Kui sulle meeldib odravein kui loodusnähtus, siis see lõhn MEELDIB sulle. Magusakas-hapukas, tihe, karamelline, ploomikompotine ja pihlakaveinine.

Esmamekk on raske, toekalt hapukas-magusakas, ploomikaramelline, astelpajumoosine, tammepakune. 

Keskmaitse on mõrkjas-magusakas, pähkline, marmelaadine, kohvikaramelline, kuivatatud jõhvikate nüansiga, huvitavalt konjakitaolise puudutusega ja vürtsikalt soe. 

Järelmekk on sametiselt tihke, puidune, vähese vaniljese mõrkjusega, soojalt hõõguv, vürtsikas, mõrkjas-magusakas, õilis ja aeglane. Meil on aega veel, mul on aega küll. Kell see las seisab, küll mina istun.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga. Muahh-raisk-kui-mõnus. Võrratus maitsetaskaalus. OdraVeini musteräidis. Külluslik, täidlane, soe ja elegantne. Kuninglik. Rahulik. Õilis. Portveini asemel õhtusöögi lõpetaja. 
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment