Friday, November 20, 2015

Brigand Belgian Ale


Brigand Belgian Ale (Honsebrouck, Belgia). pdl 0,33 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: belgia kange eil ja hinnang 69 punkti.

Tootjainfo: "This rebellious Brigand is a dry bitter, blonde beer that re-ferments in the bottle. It used to be amber in colour; now it is pale blonde thanks to the use of pale malts and pils malt as well as unmalted wheat. Brigand tastes full in the mouth with a slightly malty aroma. It also has a slightly malty taste with accents of spices and hops. The hop bitterness comes through in the finish."

Väike matsakas pudel, sildil vibumees. Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasist, olles vägagi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on kommiselt magusakas, õrnalt vürtsikas ja hapukas.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse ... düšess, no puhas düšess ja siis veel prinikompotii kah. Lõppmaitse muutub vähekese huvitavamaks, pirnikompoti hulka on kallatud veidike õilsat banaanist nisubokki ja sutsuke särtsakat valget veini. Järelmekk tuhmub aga üsna tavapäraseks belgia kangeks heledaks rüüpeks. Noh olgu, väheke rohkem sädelust ja veinisust ... aga ikkagi,

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga väga kvaliteetne, aga igavapoolne belglane. Juhul kui belglased varem tundmatud oleks, siis ehk kiidaks rohkem, kuid praegu ütleks - tubli töö, aga te suudate paremini.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment