Saturday, September 20, 2014

Cerveja Super Bock

Cerveja Super Bock (Super Bock, Portugal) pdl 0,33 l. alc 5,2 %vol. Liigimääratlus: pale lager.
Ratebeeri hinnang 7 punkti.

Tootjainfo: "Winner of 28 consecutive gold medals at the prestigious Monde Selection competition, SUPER BOCK Original is recognized internationally for its high quality. Despite these credentials brewers, true conquest of Super Bock is the millions of loyal fans around the world who can not resist its unique taste."

Gambrinust teeb selline kirjeldus ja medalitega uhkustamine äääärmiselt ettevaatlikuks. Oma rolli selles mängib muidugi ka ratebeeri ülimadal hinnang (ehkki sama tootja teise margi suhtes pole ma sellega nõus)

Kumera kaelaga ning proofilkirjadega väike pudel, lihtne sildikujundus. Kahesentimeetrine erkvalge vahukiht on hõre ja mitte kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom nõrgake, heledate linnaste lihtne magusus ja laagerpärmi hapukus.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukasmõrkjas. Keskmaitse on lihtne ja mittemidagiütlev, magusakas ja kerge. Lõppmaitses on veidi sünteetilist mõrkjust. Järelmekk jääb mõneks ajaks hapukana kestma, kuid üldpilt on kehatu ja hingetu.

Keskmisest kergema kehaga, nõrgalt karboniseeritud paletiga, hapukas-mõrkjas-magusa buketiga unterbier. Ei sobi muuks kui janukustutuseks peale sauna.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment