Monday, May 10, 2021

Heaven Hell HH BBA

Heaven Hell HH BBA (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 14,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untapped ütleb "Barleywine - American" ja hinnang 3,93

Tootjainfo: "Heaven or hell? It's matter of perspective.
IBU 80"

Väike lihtne pudel, sildil ongi taevalik kergus ja leegitsev põrgu. Õlle värvus - sügavalt kastanpunane. 

Aroom. No teate. No kuidas saab MITTE naeratada, kui nina paitab säherdune küllus, luksus ja dekadentsus :) Odravein - olemas. Viski - olemas. Tammevaat - olemas! Kokku on see selline tummine karamelline ja ümar-vaniljene iludus, nagu neegritarist diiva jazzi laulmas. Ja kui te mõtlete nüüd iriseda selle sõna peale, siis minge kukele - see on ilus ja meeldiv ja meloodiline!

Esmamekk - raske, tihe, tamburiinine ja tromboonine. Kaunikõlaline ja meelilummav. Jah, veidi alkoholine ja keeleotsa kuumutav, kuid see on samamoodi nagu muusikavõnge diiva puusades.

Keskmaitse. Ohjahh ja jestas. Vaniljelõhnaline ja vandlikarva. Vaimustavad vaibiga. Jazz, kas teate, on kuningas. Või siis antud juhul kuninganna.

Lõppmaitse. Taevalik. Ideaalne kombo. No lihtsalt nii täiuslik, et lihtsalt istud ja naudid, silmad kinni, süda ja kõrvad puperdamas jazzirütmis. Või oli see nüüd bossanova? A mis vahet.

Järelmekk. I M E I L U S! Rohkem ma isegi ei vaevu kirjutama

MEGA! Taevalikult MEGA. Jah, siin pole mingit hüper-super erakordset ja hingepõhjani vaimustavat maitsekombinatsiooni, kuid odravein ja burboon ja tamm moodustavad vaikimisi taevaliku liidu. Põrgu või tekkida kunagi hiljem ja mujal, kuid mitte siin ja praegu
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment