Sunday, May 2, 2021

I Get Those Gose Bumps Everytime

I Get Those Gose Bumps Everytime (Frontaal, Holland) prk 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Gose - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 3,48 punkti

Tootjainfo: "Guave and Passionfruit
IBU 11"

Väike purk, sildil kananahas karvadega piiiikad käed. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib päis kaua, gose kohta lausa uskumatult kaua. Õlle värvus - tuhm tumekollane. Aroom paneb laialt naeratama - julge soolane goze ja passioonvilja spetsiifiline hapu moodustavad suurepärase kombo.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mehulikult magus-hapukas-soolakas. Keskmaitse - julgelt soolane, mõnusalt hapu, eksootiline ja viskoosne. Lõppmaitse - soolane ja hapu, metalselt kuivapoolne ja samas puuviljapüreelikult smuutilik. Järelmekk - hapu, kuiv, soolane, tihke, omamoodi veider.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud, ühekorraga paradoksaalselt nii mehulik kui ka kuivapoolne, hapukas-soolane-magusakas-hapukas-soolane-hapuka buketiga ÜBERtaseme rüübe. Väga lahe ja omanäoline imperial gose, mis oma veidi tasakaalust väljas happelisusega on liikumas friigilikkuse kanti.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment