Tootjainfo: "Session IPA
Hops: Talus. Malt: Maris Otter, Munich, Vienna, Crystal, oats. Yeast: Verdant IPA
IBU 33"
Väike lihtne pudel, tehniline sildikujundus. Kollakas suuremulline vaht täidab kolmandiku klaasist, püsides mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt tumedapoolne kuldne. Aroom on intensiivselt heinane ja ürdine, justkui oleks astunud pööningule, mis on täis kuivama riputatud veel niiskeid ürdipunte.
Esmamekk on kergepoolse kehaga, tugevalt mõru ning veidi pärmine. Keskmaitse muutub karamellisemaks ja ürdisemaks, heinapeprede leotise sarnane. Lõppmaitse on hapukam, kuivem ja jätkuvalt väga ürdine. Järelmekk on taas pisut pärmine, magusakas-hapukas ja veidi koredalt keelepärale takerduv ... ning kõõõõige lõpuks ka päris mõnusalt vürtsikas.
Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magusakas-hapukas-magusakas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Session IPA alla seda jooki paigutada on veidi raske, pigem on tegu mingi ürdiõlle versiooniga (huvitav, kas siia on lisatud nimes vihjatud taime?)
---
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment