Sunday, May 9, 2021

Suvitaja

Suvitaja (nanoPruul, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Pale Ale - International" ja hinnang pole samuti veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Suvitaja feels most comfortable when sun is shining and work duties are not haunting. So you can live in the moment without worrying for obligations and spice your life with something exciting
IBU 20"


Väike lihtne pudel, sildil südameprillidega koer. Väehene kollakas vahukiht pole ühtlasi ka püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on õrn ja ebamäärane ... no võibolla üleküpsetatud kaeraküpsist meenutav?

Esmamekk on kerge kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse - veidi kõrbenud servaga linnaseline. Lõppmaitse muutub veidi hapukamaks. Järelmekk on suti nagu isegi mahlane ja õrnalt vürtsikas.

Väga kerge kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga veider rüübe. Ei saa aru, mida on üritatud teha ... lihtsalt "kerge joogikas" vist? Noh selline õlu-üks-tükk ta siis välja tuligi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment