Friday, May 28, 2021

Protopruul N40

Protopruul N40 (Hull Humal, Eesti) pdl 0,33 l. alc 10,0 %vol. Ratebeer ei tunne seda kraami. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Stout, milles on 15 erinevat linnast ning tore kogus erinevaid lisandeid: kaneel, nelk, vürts, ingver, vanill jne. Humalad(Willamette ja Yeoman) on pärit pruulmeistri enda humalaaiast."

Väike lihtne pudel, pool-tehniline sildikujundus. Kork eemaldub pudelilt praktiliselt hääletult ja seejärel väljub pudelist ka vahuvaba must vedelik (halb kork?). Aroom - imeilusad jõulud, piparkoogid, hõõgveinid, punšid ja kõik muu soe ja tore.

Esmamekk on raske kehaga ja magus, melassine ja veidi vürtsikas. Keskmaitse - hapukas-magus, kohviubadele üles ehitatud hõõgveini sarnane. Lõppmaitse - jämemagus, melass, meevaha, kakaoliköör ja muskaatpähklid ingveriga. Järelmekk on vürtsikas ja magus, kohvisiirupi, ingverilikööri ja rosinakompoti segune.

Raske kehaga, null-karboga ja õlija paletiga, magus-vürtsikas-magus-hapukas-vürtsika-magus-mõrkjas-vürtsikas-magusa buketiga Ala- ja Ülevõllikas ühekorraga. Alavõllikas absoluutselt lameda suutunnetuse tõttu, ülevõllikas siia kuhjatud magusa ja piparkoogivürtside mõttes.
---
pilt isetehtud 

No comments:

Post a Comment