Saturday, May 22, 2021

Stop'N'Go - DDH+Lupulin Powder

Stop'N'Go - DDH+Lupulin Powder (Zagovor, Venemaa) prk 0,5 l. alc 7, %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 96 punkti!! Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 4,11 punkti

Tootjainfo: "Juicy Drum Beat New England IPA
DDH Citra & Сascade + Mosaic Lupulin
IBU 45"

Keskmist kasvu purk, sildil omamoodi efektne minimalism. Erkvalge vaht täidab üle poole toast ja püsib kaua, haakudes mõneti ka klaasiseintele. Õlle värvus - mehuselt kollane. 

Aroom on mahlane ja ... eee ... kalane? Täiesti veider, aga nagu seisaks kuskil nii umbes meetri kaugusel kastitäis värskelt püütud kiisku. Jajah, kiisakala. Greip ja mango on nina all, aga kiisakala kaugemal :D

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusalt mehune, greibine ja apelsinine. Keskmaitse muutub veelgi mehusemaks, nüüd juba mango ja papaia mehuseks. Lõppmaitse - suti hapukam, ülimalt loksuvalt mahlane, vähese mõnusa humalahammustusega, vürtsikas ja elustav. Järelmekk on mõrkjas-magus, mango, melon ja apelsin laulavad kena suvist laulu.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja mehuse paletiga, magus-hapukas-magus-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-magus-hapukas-mõrkjas-magusa buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE. Ülimalt hea, ülimalt mahlane, ülimalt kosutav peale pikka tööpäeva. Aga peale väikese kiiksu lõhnapildis pole selles juba ammu enam midagi erilist, kui hägune NEIPA maitseb nagu superha troopiline segumehu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment