Wednesday, May 26, 2021

Sights In A Big City

Sights In A Big City (Zagovor, Venemaa) prk 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeer ei tunne seda jooki. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 4,06 punkti

Tootjainfo: "Fruit and berry dessert, a combination of cherries, blackberries, tropical vibe of passion fruits and pineapples, softened with lactose and vanilla."

Keskmist kasvu purk, sildil suurlinna vaade. Roosa vahukirme kaob koheselt. Õlle värvus - vähese hõljumiga  punane. Aroomis on esiplaanil laktoos ja vanilje, kuid see kiht lebab magus-hapul marjasel-puuviljasel põhjal, millest esimese hooga tunneb selgemalt ära ananassi.

Esmamekk on keskmisest triba raskema kehaga ja särtsakalt magus-hapu, marjane ja mahlane. Keskmaitses muutub äratuntavaks kirsi ja mustsõstra segu, mis kenasti pargib keelekülgi ja annab ka väikese tasakaalustava mõrkja tunnetuse. Lõppmaitses tõmbab passioonvili oma hapud registrid kenasti vallale ja aju mõtleb siia veel ka aedmaasika juurde. Järelmekk annab lõpuks ka vähest õllelikku elementi tunda, tuues senise mahlakontsentraadi vähekese maisemasse tasandisse.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-hapu-mõrkjas-hapu-magus-mõrkjas-magus-hapu buketiga ÜBERTASEME rüübe. Supermahlane jook, mille õllekoefitsent on nii umbes 0,2. Vast ehk suti liiga magus, aga jällegi oleks täiesti perfektne suvine üllatusjook seltskonnale, kes õlut hinnata ei oska.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment