Friday, June 7, 2024

7venth Sun - Black Hole 7un

Black Hole 7un (7venth Sun7venth Sun, USA) prk 1 pint. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Sour - Fruited Berliner Weisse" ja hinnang 3,91 punkti.

Tootjainfo: "Our brewing philosophy is to stretch the limits of style descriptions and categories, bringing an innovative approach to traditional styles.
Please enjoy our award winning beers responsibly.
Black Hole 7un is a raspberry, orange, and Sumatra coffee Berliner Weisse"

Keskmist kasvu purk, süngelt lakooniline kujundus. Roosakas vaht täidab poole klaasist, kuid pole püsiv. Õlle värvus - plögaselt punakas. Aroom on üle ootuste meeldiv (hapu ja kohvi kombinatsioon on tihtilugu halb mõte), selgelt apelsinine ja kohvine, vaarika hapusus on veidi vähem tuntav

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja intensiivselt hapu ning mõõdukalt kohvine. Keskmaitse - hapukohvi koos vaarikamorsiga. Lõppmaitse - hapu, kuiv, mõrkjas, vaarikaseemnete parkivusega ja apelsini magus-mahlasusega. Järelmekk kuivatab lausa aroonialikult keelekülgi, kohvi omandab selles kontekstis nüüd veidi küsitava väärtuse, kuid kuulub kindlasti rubriiki "huvitav" ning seda positiivses mõttes.

Friigikas. Kohvi ja hapu ühildamine on alati ettevaatlikuks tegev, see antud isend on aga selle ülesande ära lahendanud jõuliselt ja julgelt ning seeläbi kiitust vääriv
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment