Monday, June 24, 2024

Garmish - Olympiator

Olympiator (Garmisch, Saksamaa) pl 0,5 l. alc 8,3 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Bock - Doppelbock" ja hinnang 3,66 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "The Olympiator is malty, sweet and wonderfully balanced. Very drinkable, stable and fine-pored foam. Light smoky notes and a little chocolate"

Keskmist kasvu pudel, erinevalt teistest sama tootja õlledest on sellel nüüd kajuba sildi kallal vaeva nähtud, paigutades sinna tingliku vanakreeka olümpiavõitja pea. Pruunakas-kollakas vaht täidab üle poole klaasist ja on väga püsiv. Õlle värvus - kirkalt kirsikompotipunane. Aroom - röstitud magus jõululeib.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõru-magus ning kergelt keeleotsa kudistav. Keskmaitse - röstine, kergelt suitsune, karamelline, nelgine ja rosinane. Lõppmaitse - röstpähklid, päevalilleseemned, kaneelikeeks ja liivataignast pähkliküpsis kolme tilga kohvilikööriga. Järelmekk - mõnusalt vürtsikas, tiba alkoholisoe, pähklikreem ja šokolaadiküpsis sutsukese portveiniga

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magus-mõru-magus-hapukas-magus-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Jõuline saksa klassika, millega kohtumisi on kahjuks nii nurjatult vähe!
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment