Thursday, June 20, 2024

The Garden / Morenos - Florida Weisse: Kiwi, Papaya & Lemon

Florida Weisse: Kiwi, Papaya & Lemon (Garden, Horvaatia) prk 0,44 l. alc 5,8 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Sour - Berliner Weisse" ja hinnang 3,55 punkti.

Tootjainfo: "Punchy & Juicy Sour with sweet tropical Papaya & Kiwi balanced with tart Lemons. Made with our Mexican friends Cervesa Morenos"

Keskmist kasvu purk, lootusetult mitte-meeldejääv kujundus. Valge vaht täidab pool klaasi ja püsib päris kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom - supermõnusalt mahlane, tsitruseline ja värske, magus-hapukas ja meeliergutav.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapu-magus-HAPU, täiesti C-vitamiini dražee meenutusega. Keskmaitse muutub veidi magusamaks, ehk isegi veidi läilaks, aga kooskõlas sädeleva hapuga süvendab vanakooli-vitamiini tunnetust. Lõppmaitses lisandub suti mõrkjamat-kuivemat sidrunikoorelikku nooti, pannes värskuseosuti lakke suunduma. Järelmekk - kuiv, happeline, magus-mõru ja naeru kilkav ning mõõdukalt jogurtine.

Keskmisest kergema kehaga, tugevaltkarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-magus-HAPU-mõrkjas-magus-HAPU buketiga MEGAtaseme rüübe! Lustlikult lahe, värske, tsitruselise, kirka ja karge suvetervitaja!
---
suti-pluti saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment