Friday, June 21, 2024

The Garden / La Pirata - Imperial Chocolate, Carob & Blackberry Stout

Imperial Chocolate, Carob & Blackberry Stout (Garden, Horvaatia) prk 0,44 l. alc 8,9 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry " ja hinnang pole veel välja kujnenud. Untappd liigimääratlus: "Sour - Fruited" ja hinnang 3,6 punkti.

Tootjainfo: "On a recent stop to sunny Spain and the home of our friends La Pirata Brewing we decided to brew up another collab. Last time we went for a lighter beer, so this time we went full out with a big, big Imperial Stout with an interesting flavour twist - carob
IBU 24"

Keskmist kasvu purk, lootusetult mitte-meeldejääv kujundus. Tumepruun vaht on tihe, kihiline ja väga püsiv. Õlle värvus - võehhh-must. Aroom on huvitavalt magusröstine.

Esmamekk on raske kehaga ja röstiselt hapu. Keskmaitse - magus, mõrkjas-šokolaadine ja röstleivane. Lõppmaitse - lagrits, tumedad rosinad, mustasõstramarmelaad, kama ja hapu röstiga kohvi. Järelmekk - jämemagusalt pähklikreemine, hapuleivane ja õunašokolaadine.

Raske kehaga, vähekarboniseerunud ja veidi õlise paletiga, hapu-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-magus-mõrkja buketiga Übertaseme rüübe. Kahjuks ei oska jaanikaunapuu vilju ära tunda, kuid nüüd tekkis soov ka need kunagi ära proovida
---
nati saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment