Thursday, June 27, 2024

Anderson's - Last Raspberry In Paris

Last Raspberry In Paris (Anderson's, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Milkshake / Smoothie" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Fruit Beer" ja hinnang 3,26 punkti

Tootjainfo: "Gelato beer brewed with Fresh Raspberries And Coconut Flakes"

Väike purk, koja tunnustilk seekord siiruviiru-punapõhjalisel foonil. Vähene roosakas vaht kadus hetkega ja jäägitult. Õlle värvus - plödiselt arusaamatu-punakas. Aroom on ülimeeldivalt vaarikaselt mahlane koos kreemise kookosepõhjaga.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja jõuliselt magus-hapu. Keskmaitse - püreelik, mõrkjas-magus ja hoopiski mangomehu meenutav. Lõppmaitse - magusus tuksleb läila piirimail, ehkki vaarikaseemnelik mõrkjus üritab seda ohjeldada. Järelmekk - hapukas-magus, mango-sõstra segune, kummalisel kombel vaarikat enam üldse mitte meenutav, kookosrasvane ja õline.

Friigikas. Lõhna ja maitse vahel kilomeetrine erinevus. Lõhn ennustab vaarikast-marjast mahlakoske, maitse pakub aga mangomehu sõstralisandiga. Gelato-joogina täidab ootuste niši siiski üsna kenasti ära ... milletõttu tahaks eriti ilmekalt küsida, et kesse tohman markeeris selle RB's ära kui "milkshake IPA"?
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment