Friday, June 28, 2024

Drunk Monk - Kers Bruin

Kers Bruin (Drunk Monk, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,1 %vol.

Tootjainfo: "fruit beer
inspired by flanders oud bruin. brewed with estonian cherries, fermented with belgian yeast ad bugs"

Väike lihtne pudel, kujundus, kujundus stiilselt kirsine. Pöidlapaksune punakas vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - kirkalt sõstrapunane. Aroom - ülimõnusalt ja sülge jooksma panevalt hapukas-kirsikompotikas:)

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja üllatavalt kuiv, mage-hapukas. Keskmaitse - mõrkjas-hapukas, veidi kirsikivine või sõstraseemnene. Lõppmaitse hakkab vaikselt keel parkiva, mitte päris aroonialikul moel, aga just nagu oleks hoolega mälunud vaarika- või sõstraseemneid. Järelmekk viskab sisse tilgakese balsamicot ja puidust nooti, magus vine võbeleb nagu põualainetus maanteekohal, olles peaaegu tabamatu.

Väga ootamatu ja seega meeldejääv kraam - oud bruin võibki olla kuiv, kuid see on eriti kuiv tulemus. Inimkeele võimekus sellises kontekstis saada aru kirsis on üsna olematu, vabalt võiks rääkida arooniatest ja/või sõstratest või isegi pihlakatest (samas lõhnas oli kirss vägai olemas). Nii et mõneti friigikas, mõneti väga meeldiv, kuid tavatu ja mõneti stiilist veerand sammu mööda astuv.
----
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment