Friday, June 7, 2024

St. Peter's - Ruby Red Ale

Ruby Red Ale (St Peters). pdl 0,5 l. alc 4,3 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Bitter - Ordinary / Best" ja hinnang 47 punkti. Untappd liigimääratlus: "Red Ale - American Amber / Red" ja hinnang 3,35 punkti

Tootjainfo: "An auburn red ale with subtle malt undertones and a pleasing aroma of vine fruits This ale brewed with Rye Crystal malt in the mash has distinctive spicy peppery and pleasant woody flavours"

Viimati kohtusin selle tegelasega 11 aasta tagasikohtusin selle tegelasega 11 aasta tagasi, seega nüüd tuleb võrdlus.

Siiani on kasutusele omapärane lapik pudel reljeefkirjaga, kuid omanäolise punase-linnulise sildi disain on muutunud. Punakas vaht täidab pool klaasi - mida on kõvasti rohkem kui toona. Õlle värvus - samamoodi imeilusalt punane. Aroom - mõnusalt linnaseline ja kompotikirsisena mõjuv.

Maitsepilt - parimal moel magusat ja mõrudat ühendav, kuivapoolne ja kergelt tubakase kirbevõitu noodiga mängiv, pihlakad ja tumedad viinamarjad on siiani sobivad märksõnad.

Kokkuvõte suurepärane - 11 aastat hiljisem külastus räägib hiilgavast jätkuvõimekusest. Ehkki visuaal on pudelil veidi muutunud, on sisu ikka jätkuvalt maitseküllane kuivapoolne briti pubieil, mida võib õhtu jooksul ette võtta kasvõi pooltosin korda, seda nii leebe kraadi kui maitseküllase sisu mõttes
---
saadaval kampaaniahinnaga
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment