Saturday, June 22, 2024

The Garden / B*BOP Fermentory - Imperial Coffee & Coconut Stout

Imperial Coffee & Coconut Stout (Garden, Horvaatia) prk 0,44 l. alc 7,1 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: Stout - Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujnenud. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double Coffee" ja hinnang 3,62 punkti.

Tootjainfo: "Freshly ground Coffee meets silky Coconut in this big sweet Pastry Stout
IBU 25"

Keskmist kasvu purk, lootusetult mitte-meeldejääv kujundus. Tume hallikaspruun vaht täidab pool klaasist ja vaatamata hõrenemisele püsib väga kaua. Õlle värvus - umbemust.

Aroom - oo kui mõnus kohviröstipanni lõhn ... te ju olete ikka ise kohviube röstinud? Sihuke hapukas-eladav, väikese pudemed nurkades kõrbema läinud, pikalt nuusikmist ja sügavat hingamist väärt.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-hapu-röstine-kohvine. Keskmaitse - röstine-kõrvetatud-kirsine-kirsikivine, hapukas ja kuivatatud kirsi ning hapukate rosinate segune. Lõppmaitse muutub magusamaks, veidi kreemisemaks-siidisemaks ja nüüd juba ka kergelt kookoselikuks. Järelmekk - mõru-magus ja intensiivselt hapukas, veidi alkoholisena mõjuv, kuid siiski kenas tasakaalus

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja siidise paletiga, magus-hapu-röstine-magus-mõrkjas-hapu buetiga Übertaseme rüübe. Mõnusalt heas tasakaalus kohvistout, milles kookos jääb teise viiuli tasemele
---
nõka saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment