Monday, June 17, 2024

Tuletorn - Maale!

Maale! (Tuletorn, Eesti) prk 0,44 l. alc 3,9 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "Pale Ale - Hazy / New England" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Session" ja hinnang 3,77 punkti.

Tootjainfo: "A cute little session IPA brewed with Mosaic cryo, Amarillo, and Citra, and a touch of orange zest.
The name can be translated as "to the countryside!", a relieved collective cry of the Estonian people on a summer Friday afternoon"

Keskmist kasvu purk, udune-suvine sildikujundus. Erkvalge aht täidab enamiku klaasist, kuid on hõre ja kärsitu. Õlle värvus - uduvinega kollane. Aroon on tiba kirbevõitu murune ja roheline.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas-magus. Keskmaitse - magus-mõrkjas, kergelt tsitruseline. Lõppmaitse - magus, isegi kergelt läägeks muutuv ning viinamarjane. Järelmekk - magus-hapukas, litšimarju meenutav

Keskmisest kergema kehaga, ülemäärase karboga, hapukas-magus-mõrkjas-magus-hapukas magusa buketiga OK taseme rüübe. IPA'na ei suuda üldse veenda, oma liigses magususes on pigem kummastav jook ... aga vähemalt on ta vaba kahest veast, mis nii lahjadel session IPAdel kipub olema - vesisust ja kirbust
---
saab olema saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment